Drevený zrub na dokončenie v Oščadnici blízko Snowparadise Veľká Rača

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Oščadnica
109 m²
520 m²
predaj - Chata
160.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1385x zobrazená v zozname / 128x zobrazená detailne / 128x zobrazená detailne tento mesiac

Zrub sa nachádza v príjemnej tichej lokalite neďaleko centra obce. Je možné ho využívať na rekreáciu aj bývanie po dokončení interiéru a zapojení inžinierskych sietí. Jedná sa o hrubú stavbu. Prístup je v tomto štádiu v poslednom úseku po nespevnenej ceste.

Na prízemí sa nachádza vstupný priestor, technická miestnosť, sociálne zariadenie, priestranná obývačka spojená s kuchyňou. Na poschodí nájdeme tri izby a kúpeľňu. K dispozícii je tiež aj podkrovie ako úložný priestor. Ústredné kúrenie na pevné palivo bude doplnené elektrickými radiátormi a v príprave je aj kozub.

Oščadnica je veľmi vyhľadávanou lokalitou vďaka svojim možnostiam cestovného ruchu ale aj občianskej vybavenosti. Ponúka bohaté príležitosti športu a pobytu v prírode. Jej skvelá poloha umožňuje dosah miest Čadce a Krásna nad Kysucou ako aj dosah Poľska.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku520 m²
Úžitková plocha109 m²
Statusaktívne