Na predaj väčší panzión v podtatranskej obci Štrba

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TUreality Vám ponúka na predaj využívaný penzión so stálou klientelou priamo pod Tatrami. Výmera pozemku je 1040 m2 a úžitková plocha 500 m2. Penzión má 4 štvorlôžkové apartmány (bez kuchyne) a 2 dvojlôžkové izby. V každej izbe je chladnička. Vo každej kúpeľni je vaňa. Kuchyňa sa nachádza na prízemí a je spoločná pre všetky apartmány a izby. V celom penzióne je pokrytie WIFI. Vedľa penriónu je parkovisko s 8 parkovacími miestami. Penzión sa predáva s nábytkom.
Dispozícia:
Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou, 2 dvojlôžkové izby s kúpeľňou a WC. Jeden apartmán s lôžkovou izbou, obývacou izbou kde je rozkladací gauč a televízor a kúpeľňa a vaňou a toaletou. na chodbe je výstup na terasu a do okrasnej záhrady vhodnej na oddych a relax.
Na prvom podlaží sú 3 apartmány, každý má spálňu s tromi lôžkami, kúpeľňu s vaňou a WC (jeden apartmán má WC oddelené). Jeden z apartmánov má balkón. Na konci chodby sa nachádza sklad prádla.
V podkroví sa nachádza veľký byt s dvomi izbami. Jedna izba je dvojlôžková a jedna trojlôžková. Kúpelňa s toaletou a vaňou je spoločná pre obe izby. pôjd, ktorý slúži ako sklad je možné prepojiť s bytom.
Celý penzion je podpivničený. V pivničných priestoroch sa nachádza sauna s odpočívarňou, spoločenská miestnosť s pingpongovým stolom, sklad a kotolňa. V kotolni je jeden kotol na elektriku QADROFLEX a druhý kotol na plyn Phorotherm. Bojler je pôvodný.
V obci Štrba je množstvo možností či už turistických alebo športových vďaka horám a množstvom lyžiarských stredísk v okolí. Je tu veľmi dobrá občianska vybavenosť.
Pre obhliadku alebo bližšie informácie ma kontaktujte:

Podobné realitné ponuky

Penzión na predaj/prenájom Poprad (Spišská Sobota)
Predaj Cena v RK
Penzión na predaj/prenájom Poprad (Spišská Sobota)

Fascinujú Vás kultúrne pamiatky ? Alebo vyhľadávate rekreačné zariadenie v bezprostrednej blízkosti Vysokých Tatier?Ponúkame Vám do dlhodobého prenájmu s možnosťou predkupného práva, alebo na predaj meštiansky dom v centre historického...

Budova 0 m2 Poprad / Sobotské námestie
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Penzión na predaj/prenájom Poprad (Spišská Sobota) Cena v RK Budova 0 m2 Poprad
Sobotské námestie
predaj