2 izbový priestranný byt na prenájom, Agátová ul., Alžbetin Dvor

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Agátová
48.12 m²
3
2
2
nie
pôvodný
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt
550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

134x zobrazená v zozname / 37x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na prenájom priestranný 2-izbový byt v obci Miloslavov, časť Alžbetin Dvor.
Byt sa nachádza na 2. podlaží bez výťahu, s balkónom, odkiaľ sú nádherné výhľady do okolia a na Malé Karpaty. Orientácia bytu je severovýchodná. Murovaná bytovka bola kolaudovaná v roku 2007 a nachádza sa na okraji Alžbetinho Dvoru v tichom prostredí neďalekého lesíka.
Voľné parkovanie je možné priamo pred bytovým domom. Vstup do domu je zabezpečený čipmi.

Dispozícia



Podlahová plocha bytu je 48,12m2 vrátane pivničnej kobky( 1 m2). K bytu prináleží balkón o výmere 3m2 a je prístupný z obývacej izby. Z predsiene bytu je vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom, toaletou a práčkou. Obývacia izba je spojená s kuchynskou linkou a zabudovaným jedálenských stolom pre 2 osoby. Odtiaľ sa vstupuje do priestrannej spálne so vstavaným šatníkom po celej dĺžke izby.

Vybavenie



Byt je vybavený vlastným plynovým kotlom, umiestneným v kúpeľni a prenajíma sa s kompletným zariadením, tak ako je možné vidieť na fotografiách. Kuchynská linka disponuje sklokeramickou varnou doskou, digestorom a rúrou. K dispozícii je aj práčka, kávovar a TV. Plastové okná majú interiérové žalúzie. Spoľahlivé internetové pripojenie je zabezpečené optickým káblom.

Byt je k dispozícii ihneď a je vhodný maximálne pre 2 ľudí bez detí, psík je v byte vítaný.
Mesačný nájom: 550€/mesiac vrátane zálohových platieb za správu, elektriku, plyn.

Bývanie v lokalite Alžbetin Dvor je mimoriadne pokojné, v okolí sú väčšinou rodinné domy. Pre milovníkov športu sa v blízkosti nachádza fitnescentrum, plavecký bazén, športový areál, lesopark, cyklotrasy. V obci je lekáreň, 3 min autom je Billa, do 10 min. sú prístupné reťazce Kaufland a Lidl. V neďalekom Šamoríne je kompletné vybavenie obchodných prevádzok, reštaurácii, nachádza sa tam X – Sphere Bionic – voľnočasové a športové centrum. Vďaka blízkemu napojeniu na novú diaľnicu D4/R7 je prístup autom do Bratislavy veľmi rýchly. K dispozícii je aj vlakové a autobusové spojenie do hlavného mesta.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha51.12 m²
Úžitková plocha48.12 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná