Štýlový 2i byt, REKONŠTRUKCIA, BALKÓN, KLÍMA, Pražská ulica

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pražská
76 m²
5
3
2
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
700,- €/mes. Energie:
220 € / mes
vrátane poplatku za TV a internet, +220,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

703x zobrazená v zozname / 194x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na prenájom veľmi pekný 2 - izbový byt, kompletne dizajnovo zariadený, po kompletnej rekonštrukcii s balkónom orientovaným do tichej záhrady, klimatizáciou a šatníkom vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti hlavnej železničnej stanici na Pražskej ulici v tichej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 75,20 m2 vrátane balkóna a pivnice. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 5 – poschodovej zateplenej tehlovej bytovej jednotke s výťahom.

Výhody bytu:



- kompletná rekonštrukcia z roku 2016 ( zníženie stropov, maľovka, nová kúpeľňa, podlahy, plastové okná, nová elektrika, rozvody)
- rekonštrukcia bytového domu z roku 2014 ( zateplenie bytového domu, nový výťah, stúpačky, maľovka)
- bytová jednotka z roku 1958
- dobrá dispozícia
- kompletne zariadený
- klimatizácia
- balkón orientovaný do tichej záhrady
- pivničná kobka
- slnečný byt
- vhodný na okamžité bývanie
- výborná občianska vybavenosť
- parkovanie pre bytovou jednotkou.


Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, práčkou, s klimatizáciou, s barovým jedálenským stolom a so samostatným šatníkom. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, zrkadlo, umývadlo, dizajnový kúpeľňový nábytok a odkladacia polička. V spálni je pripravená manželská posteľ. Obývacia izba je vybavená dizajnovou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou, stolíkom pod televízor a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, spálňa so šatníkom so vstupom na balkón, kuchyňa spojená s obývačkou, kúpeľňa s toaletou.


Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej a tichej lokalite v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Pražská je ulica v Bratislave v mestskej časti Staré Mesto a súčasť 1. a 2. mestského okruhu. Nachádza sa medzi ulicami Brnianska a Štefánikova a tvorí ju štvorpruhová cestná komunikácia. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú: reštaurácia, kaviaren, potraviny, školy, škôlky, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.



Cena prenájmu predstavuje 700 euro + 220 euro energie vrátane poplatku za TV a internet.

Byt je voľný od 15.05.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Kontakt:



Email:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové